De toekomst van Crypto Mining gaat over rekenkracht, zegt RRMine Global CEO.

De toekomst van de Crypto-mijnbouw zal meer technologisch georiënteerd worden, zegt CEO van RRMine global.

RRMine Global CEO, Steve Tsou, zei tijdens een Cointelegraph China Great Bay Area International Blockchain Week pre-event interview op 29 juli dat de toekomst van de crypto-mijnbouw zal overgaan van arbeidsintensieve bedrijven naar technologie-intensieve en kapitaalintensieve bedrijven. Het zal allemaal over rekenkracht gaan.

Computerkracht en de digitale economie

Met de snelle ontwikkeling van nieuwe generatie informatietechnologieën zoals 5G, big data en cloud computing zal de vraag naar rekenkracht waarschijnlijk toenemen. Tsou is van mening dat een revolutie op het gebied van rekenkracht noodzakelijk is. Hij ging verder:

„Daarom, als een nieuwe infrastructuurindustrie in de nieuwe markt, zal rekenkracht de rol van „motor“ in de digitale economie spelen en snel groeien. Dit is een enorme blauwe oceaanmarkt, die plaats kan bieden aan multidimensionale concurrentie. Zowel ondernemingen als individuen kunnen hun sterke punten op het gebied van kapitaal, technologie, toeleveringsketen, middelen, markt en andere aspecten ontwikkelen op basis van hun eigen voordelen, waarbij ze een rol spelen in het juiste spoor om zich aan te sluiten bij de trend van de tijd“.

Computerkracht heeft ook financiële attributen, volgens Tsou, dus de invoering van financiële technologie en innovatie van technologie is een onvermijdelijke uitdaging en kans voor het platform.

Crypto-mijnbouw potentiële risico’s

Tsou stelt dat er risico’s zijn in elke industrie. De belangrijkste risico’s in de Bitcoin Up mijnbouwactiviteiten betreffen voldoende voorbereiding op producten, strategieën en tactieken, marktvoorspellingen en effectieve hedging-methoden. Hij legde dat uit:

„Er is behoefte aan een wereldwijde inzet en een grootschalig antirisicovermogen, wat vereist dat ondernemingen voldoende technische kracht en wereldwijde inzet hebben om zich aan te passen aan de regels van het IPFS mainnet en het economische model ervan. Vervolgens is de kerntechnologie van de mijnbouwpool nodig om te zorgen voor een stabiele blokopwekking en een stabiele output tegen eenheidskosten van rekenkracht“.

Tsou concludeerde dat de mijnbouw vandaag de dag meer gecentraliseerd is dan voorheen. Het is een onvermijdelijke trend, gelooft hij. Hij legde dat uit:

„Maar dit soort centralisatie is na de decentralisatie en ik noem het „zwakke centralisatie.“ Dit is gecentraliseerd ten opzichte van individuen, terwijl het een meer gezonde en gezonde decentralisatie is ten opzichte van het hele netwerk. Het kan worden gedefinieerd als gezamenlijke individuen in de vorm van een stammenfederatie, die ook de kenmerken van de blokketen weerspiegelt en meer in overeenstemming is met de ontwikkeling van de echte menselijke samenleving“.